Hoe is het afgelopen halfjaar gegaan? - Persoonlijke Blog

 

We naderen de zomervakantie en dat betekent dat we alweer halverwege het jaar 2018 zijn! Hoe voelde het afgelopen halfjaar voor jou? Vloog het voorbij of kon het niet snel genoeg gaan? Ik zeg: tijd voor reflectie!

Kleine samenvatting
Persoonlijk heb ik het afgelopen halfjaar als erg plezierig ervaren. Ik heb nieuwe dingen mogen ontdekken en bewust genoten van de momenten. Ik heb drie evenementen mogen mede-organiseren: Conjes Patisserie High Tea, Gelukkige Millenials en Boost Your Impact. Daarnaast heb ik een nieuwe workshop over 'Hoe je meer rust in je hoofd kunt creëren' gegeven. En ook heb ik trainingen over 'Coaching' en 'Verander je eetgedrag' gegeven bij Evenwijs.

Ik ben daarnaast aanwezig geweest bij verschillende soorten netwerkbijeenkomsten en hierbij heb ik nieuwe contacten gelegd. Ik heb ook een aantal keer voor groot of klein publiek op het podium mijn verhaal mogen vertellen. Ik heb me daarnaast theoretisch blijven ontwikkelen en steeds meer verdiepende kennis opgedaan middels de opleiding Epigenetische Therapie bij Evenwijs. Verder heb ik geëxperimenteerd met het maken van filmpjes, kookfilmpjes en sfeerimpressie filmpjes. En natuurlijk heb ik mijn wekelijkse blog's mogen schrijven.

Buiten dit alles heb ik ook bewust gekozen voor ontspanningsmomenten als fietsen, lezen, (hard)lopen, zwemmen & familie/vrienden. Dit vind ik erg belangrijk en geeft me rust én tegelijk ook energie.

Heb ik de doelen (al) behaald?
In januari beschreef ik 3 doelen voor het jaar 2018. Ik wilde graag meer succesvolle lezingen geven, happy content creëeren & een maandelijks inkomen genereren. Hiervoor heb ik het al een beetje beschreven, maar ik ben op elk gebied zeker gegroeid. 

Heb ik de doelen al volledig behaald? Nee. Ik denk dat er nog veel meer uit te halen valt en daarom ben ik blij dat we nog maar op de helft zitten ;-). Deze vakantieperiode is voor mij de ultieme mogelijkheid om weer even goed te kijken naar waar ik nu sta, waar ik heen wil én hoe ik daar wil gaan komen.

Alvast een korte vooruitblik: Recent heb ik te horen gekregen dat ik mag spreken op het LEEF Event in de Martini Plaza in Groningen op 29 september. En ben ik bezig met een verdiepende cursus over 'Hoe je meer rust in je hoofd kunt creëeren', deze zal in het najaar van 2018 plaatsvinden. 

Laatste maand ben ik ook wat gaan experimenteren met het maken van korte filmpjes. Bekijk hier het Kip Kerrie recept en hier het Champignonsaus recept die ik op beeld nam. En mijn recenste filmpje kun je hierboven zien: een sfeerimpressie van een training/worskhop die ik geef. Binnenkort komt er een filmpje online waarin ik mijn verhaal over Food Your Thought deel.

Wil je dat niet missen? Blijf dan verder op de hoogte & volg me via: FacebookInstagramLinkedIn & Twitter. In verband met de vakantieperiode zullen er minder blog's online komen.

Tot de volgende blog!

Liefs, Rachel