RECEPT: Kip Kerrie - maar dan zonder pakje

Het leek mij een leuk idee om een paar keer een recept te maken, geïnspireerd op een pakje, maar dan zonder pakjes en zakjes. En ik vond het een grappig idee om hier een filmpje van te maken, ben benieuwd wat je ervan vindt. Lees verder voor het recept om thuis zelf uit te proberen. ;-)

Wat je nodig hebt:

1 Bloemkool
2 Paprika's
3 Lente uien
1 Kip (bio)
1 Knoflook, ui en peper
1 á 2 el Kokosvet
1 á 2 el Olijfolie
2 á 3 el Kerriepoeder
Evt. Tamari & Kokosmelk

Hoe maak je het:

Snijd de kip in reepjes. Mix de kerriepoeder met olijfolie bij de kip. Snijd vervolgens de overige ingredienten en rasp de bloemkool tot 'rijst'.. Bak ui, knoflook, peper en kerrie in een pan met kokosvet. Voeg de gesneden kip toe en bak deze gaar. Voeg vervolgens de gesneden ingredienten erbij, behalve de geraspte bloemkool. Giet een beetje kokosmelk bij het gerecht, zodat het wat gaat pruttelen.

Laat het een paar minuten pruttelen totdat alles gaar is. Serveer het met bloemkool'rijst' & bon appetit!

Blijf op de hoogte & volg me via: FacebookInstagramLinkedIn & Twitter. Tot de volgende blog!

Liefs, Rachel

P.s. nog geen expert in het maken van filmpjes haha, maar het is een begin! ;-)
P.p.s muziek: Ice Tea - Not The King