Mijn doelen voor 2018 & dé tip bij het maken van een vision board

 

Wellicht heb je het al op mijn (persoonlijke) instagrampagina voorbij zien komen: ik heb een vision board gemaakt voor het jaar 2018! Een vision board houdt in dat je op papier een aantal waarden en doelen beschrijft of plaatjes uitknipt, waardoor het meer gaat leven en de kans groter wordt dat je deze doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken.

Ik werd geïnspireerd door mede-collega Alvaro van Daiyo Lifestyle. Hij liet in een indrukwekkend filmpje zien hoe hij zijn doelen van het afgelopen jaar allemaal heeft behaald en welke successen dit met zich mee heeft gebracht (check het hier). Ik had nog niet eerder een vision board gemaakt en wilde graag de uitdaging aangaan. Hieronder deel ik de top 3 doelen die ik het komende jaar wil behalen:

1. Succesvolle lezing(en) mag geven
Ik heb ontdekt dat ik het erg tof vind om voor een grote groep een inspirerende lezing te mogen geven. Dit zou ik het liefst meer willen doen & hier wil ik dan ook het komende jaar met veel plezier naartoe werken. Lijkt me zo'n gave uitdaging! En ook wel weer heel spannend.... Misschien zie je me binnenkort wel ergens op een podium verschijnen ;)

foodyourthought-vision-board

2. Happy content creëren
Daarnaast wil ik het komende jaar gaan ontdekken wat voor content ik wil gaan maken en hoe ik dat wil gaan delen met jullie. Ik zit zelf te denken aan het geven van toffe workshops en het organiseren van events, naast het geven van trainingen en persoonlijke coachingstrajecten. Maar wellicht vormen er ook wel op andere gebieden nieuwe ideeën, zoals het maken van video's bijvoorbeeld.

3. Maandelijks inkomen
Zoals wellicht bekend is ben ik sinds vorig jaar met veel plezier en enthousiasme begonnen met Food Your Thought. Dit is iets waar ik ontzettend gepassioneerd over ben en dat ik graag verder wil uitbreiden. En om zoveel mogelijk mensen te kunnen blijven inspireren en ondersteunen is het van belang om te blijven investeren. In mezelf, maar ook in mijn aanbod. Hierbij zal het hebben van een stabiel inkomen Food Your Thought verder brengen.

Dé #1 tip van Alvaro: Heb er echt een feeling mee. Dus wanneer je naar je vision board kijkt, voel je dan ook de enthousiasme dat je het écht wilt? Ben je benieuwd naar meer voorbeelden van andere vision boards? Bekijk hier een inspirerend filmpje van mede onderneemster Annic ten Duis over haar ervaringen met vision/moodboards.

Ik ben benieuwd... heb jij weleens een vision/moodboard gemaakt en/of ben je dat van plan voor dit jaar? Laat het me hieronder weten :) Blijf op de hoogte & volg me via: FacebookInstagramLinkedIn & Twitter.

Tot de volgende blog!

Liefs, Rachel