Pimp je kokos of amandelyoghurt met deze 4 tips: lekker en makkelijk

 
PHOTO BY CECILIA PAR

PHOTO BY CECILIA PAR

Dit recept is geïnspireerd op die van freshhh.nl, maar maak ik liever gebruik van (verse) kokos of amandelyoghurt. Misschien even wennen, maar met deze tips qua topping wordt het zeker een feestje om mee te ontbijten! Daarnaast zitten ook in deze yoghurts de goeie bacteriën die bevorderend zijn voor je darmflora.

Met deze 4 tips maak je een feestje van je dagelijkse portie yoghurt

Pimp je yoghurt tip #1

Schil een verfrissende appel en snijd het in plakjes. Neem een rijpe kaki, (want dan is die lekker zoet) verwijder de schil en snijd het in kleine stukjes. Voeg dit toe aan je kwark en smullen maar.

Pimp je yoghurt tip #2

Neem een kiwi en een mango, schil en snijd het fruit in kleine stukjes en meng dit door je kwark. Als garnering kan je altijd nog wat kokossnippers er overheen strooien. Eet smakelijk

Pimp je yoghurt tip #3

Een persoonlijk favoriet, heerlijk en heel gezond. Gebruik kwark naar keuze en voeg hier blauwe bessen en frambozen aan toe. Heel makkelijk om te maken.

Pimp je yoghurt tip #4

Pak een rijpe banaan en snijd deze in stukjes. Voeg dit toe aan je kwark en doe er ook nog wat bramen bij. Als je van zoet houdt dan kan je er ook nog een beetje honing doorheen doen, maar dat kan je eventueel ook weg 

Credits: freshhh.nl 

Blijf op de hoogte & volg me Food Your Thought: FacebookInstagramLinkedIn & Twitter. Elke zondag komt er een nieuwe blog of recept online.

Liefs, Rachel

 

Meer inspiratie: