Spreken voor publiek

Rachel zal namens Food Your Thought een inspirerende lezing verzorgen waarbij je achter komt waarom voeding zo'n belangrijke rol kan spelen in het herstellen en behouden van je gezondheid, hoe je dit blijvend kunt toepassen in je dagelijks leven en wat daarvoor nodig is.

Ook organiseert Food Your Thought regelmatig evenementen met andere partijen. Blijf op de hoogte via social media of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte via @FoodYourThought:

 

Testimonial

"Rachel Hibma heeft als student Toegepaste Psychologie tijdens een TP weetcafé een indrukwekkende presentatie verzorgd over de relatie tussen voeding en ziekte. Rachel wist haar eigen ervaring met ziekte in haar naaste omgeving te koppelen aan zowel de psychologische kennisbasis als de voedingsleer en gezondheidswetenschappen. Haar verhaal heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik mij de presentatie een jaar later nog steeds voor de geest kan halen. Wanneer ik verhalen over MS-patiënten hoor of bepaalde voedingsmiddelen eet, denk ik nog vaak aan het verhaal van Rachel terug."

- M. Slijkhuis, docent-onderzoeker Toegepaste Psychologie, Hanzehogeschool