Back to All Events

Training 'eetgedrag is gewoontegedrag'

Eetgedrag is gewoontegedrag
Uit onderzoek is naar voren gekomen dat gedrag veelal onbewust wordt beïnvloed. Ook met betrekking tot eten heb je hiermee te maken. We eten wat we eten omdat we dat zo gewend zijn. Weten waarom het ene voedingsmiddel iets minder handig is dan het andere is natuurlijk belangrijk maar daarmee ben je er nog niet. Het veranderen van het voedingspatroon blijkt in de praktijk behoorlijk tegen te vallen.

Eetgedrag is gewoontegedrag en dat is ook precies de reden dat de kans op terugvallen in oude eetgewoontes en verleidingen erg groot is. Tijdens deze training maken we inzichtelijk wat voor jou de belemmerende factoren (obstakels) zijn bij het veranderen van een voedingspatroon. Ook worden handvatten aangereikt hoe daarmee kan worden omgegaan. Op die manier wordt een verandering van het eetgedrag geen kwestie van 'volhouden' maar een avontuur.

Uiteraard kun je het geleerde ook gebruiken om anderen bij te staan bij een veranderproces.

Prijs: 45,-
Tijd: 9:30 - 16:00
Datum: Za 11 nov 2017
Locatie: Dubbelstraat 4, Evenwijs

Earlier Event: September 30
Training 'eetgedrag is gewoontegedrag'