Testimonial

"Rachel Hibma heeft als student Toegepaste Psychologie tijdens een TP weetcafé een indrukwekkende presentatie verzorgd over de relatie tussen voeding en ziekte. Rachel wist haar eigen ervaring met ziekte in haar naaste omgeving te koppelen aan zowel de psychologische kennisbasis als de voedingsleer en gezondheidswetenschappen. Haar verhaal heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik mij de presentatie een jaar later nog steeds voor de geest kan halen. Wanneer ik verhalen over MS-patiënten hoor of bepaalde voedingsmiddelen eet, denk ik nog vaak aan het verhaal van Rachel terug."

- M. Slijkhuis, docent-onderzoeker Toegepaste Psychologie, Hanzehogeschool

 

Lezing geven op locatie

 

Spreken voor publiek

Rachel zal namens Food Your Thought een inspirerende lezing verzorgen waarbij je achter komt waarom voeding zo'n belangrijke rol kan spelen in het herstellen en behouden van je gezondheid, hoe je dit blijvend kunt toepassen in je dagelijks leven en wat daarvoor nodig is.

Wil je Rachel inhuren als docent of (gast)spreker/docent bij u op locatie of evenement? Voor 65 euro per uur is dit mogelijk. Op aanvraag met (exclusief) de heerlijke & gezonde lekkernijen van Conjes Patisserie. Ambachtelijk gemaakt en vrij van geraffineerde suikers, gluten en lactose.

De deelnemers kunnen op aanvraag 5x heerlijke en gezonde recepten om thuis te maken. Geïnteresseerd? E-mail info@foodyourthought.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook organiseert Food Your Thought regelmatig evenementen met andere partijen. Blijf op de hoogte via social media of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte via @FoodYourThought:

prijs:

65 euro per uur
- Excl. reiskosten
- Excl. lekkernijen van Conjes Patisserie
- Incl. een hele inspirerende college/lezing met GRATIS 5x recepten ter inspiratie

Agenda

 

 
 

Deze samenwerkingen gingen je al voor:

logo_hanze.png
martiniplaza_logo-300x117.jpg
download (1).png
logo-aclo-2012-oranje-2.jpg
download.png
Leefevent-logo.png
Logo-klein.png
logo-vedi.png
0.png
aOf5sqFw_400x400.jpg
download (1).png