Back to All Events

Spreken op LEEF Event


Spreken op het LEEF Event

Lichamelijke schade herstellen door middel van voeding. Nadat haar vader in 2008 MS kreeg, werd dit de filosofie van toegepast psycholoog, voedingscoach en blogster Rachel Hibma. Haar motto voor LEEF: mensen inzicht geven in hoe een blijvend gezond voedingspatroon de gezondheid optimaal bevordert.

Rachel haar droom is om uiteindelijk zoveel mogelijk jongvolwassenen te inspireren gezond te eten zodat de stijging van ziekteverschijnselen kan dalen. Dit is de reden waarom ze haar blog Food Your Thought heeft opgericht. Rachel geeft naast lezingen ook trainingen, workshops en persoonlijke coaching.

Tijdens LEEF geeft Rachel, op zowel zaterdag als zondag een informatieve lezing over waarom voeding zo’n belangrijke rol kan spelen in het herstellen en behouden van je gezondheid, hoe je dit blijvend kunt toepassen en wat daarvoor nodig is.

Tijden:
Zaterdag | 14.00 – 14.30 uur
Zondag | 14.45 – 15.15 uur

De lezing van Rachel bijwonen? Tickets voor LEEF zijn hier te bestellen.