Back to All Events

5-daagse Online Kookworkshop via Instagram


 

5-daagse Online Kookworkshop

Ik ga van 3 december t/m 7 december een Online Kookworkshop via Instagram geven! Ik zoek dames (en heren) die:

 • Eén of meer allergische klachten hebben

 • Al een tijdje weinig energie hebben en zich wat lusteloos voelen

 • (regelmatig) last hebben van hun darmen

 • Last van huidproblemen hebben zoals een droge of onzuivere huid

 • Een paar weken per jaar verkouden zijn

 • Regelmatig of terugkerend last hebben van hoofdpijn

 • Een opgezette buik hebben

Hierboven heb ik enkele klachten uitgelicht die je misschien weleens ervaart hebt, maar niet zo zeer als ‘belastend’ ervaart. Toch zijn dit subtiele signalen die jouw lichaam aangeven dat er iets ‘verstoord’ is in je lichaam. Wanneer je niet naar deze signalen luistert, gaat dit stapelen. Er komen steeds meer klachten bij. En uiteindelijk… als je er niets mee doet, er nooit naar luistert en gewoon doorgaat met je leven… het een (chronische) ziekte kan worden of dat je klachten zo erg zijn geworden dat je geen idee meer hebt waar je moet beginnen.

Gelukkig heeft je voedingspatroon onwijs veel invloed op bovenstaande klachten. Met een paar kleine dagelijkse aanpassingen kun je deze klachten al verminderen of zelfs oplossen. 

Hoe?
Door begin december mee te doen met mijn 5-daagse Online Kookworkshop via Instagram.

IN DEZE 5-DAAGSE ONLINE KOOKWORKSHOP:

 • Komt er elke dag - 5 dagen lang - via Instagram één van mijn favoriete recepten online.

 • Leg ik je stap voor stap uit wat je nodig hebt en hoe je het gerecht maakt.

 • Daarnaast deel ik iedere dag handige (mentale) tips & tricks die mij persoonlijk hebben geholpen
  om een gezonder eetpatroon vol te houden.

 • En als EXTRA bied ik op een ‘exclusieve’ pagina meer informatie over waarom het gerecht bevorderend is voor je gezondheid
  en hoe dat werkt in je lichaam.

En dit alles… geheel GRATIS! Ik gun iedereen deze informatie en mogelijkheid tot een gezonder voedingspatroon. Het is toegankelijk en jij bepaalt zelf wanneer je het kijkt. Volg deze 5-daagse Online Kookworkshop via Instagram van maandag 3 december tot vrijdag 7 december 2018. 

'Bestel' een ticket, stuur een volgverzoek naar mijn besloten Instagramaccount @kokenmetfoodyourthought (met een printscreen van je #ordernummer) en ontvang vanaf 3 december boordevol inspiratie! Ik kijk er naar uit! Zie ik jou daar ook?

@kokenmetfoodyourthought.jpg

Datum: Maandag 3 december t/m vrijdag 7 december 2018
Waar: Online Instagramaccount @kokenmetfoodyourthought (na bewijs van je ticket wordt je toegelaten)
Tijd: Elke dag zet ik het online, jij bepaald wanneer je het kijkt. Deze online kookworkshop is de hele maand december beschikbaar!!

Ben jij erbij?

Gun jij jezelf deze kans? Een kijkje in de keuken; wat mijn favoriete gerechten zijn die ik wekelijks tot maandelijks toepas. Ik deel mijn eigen persoonlijke en theoretische tips die helpen om het voedingspatroon vol te houden én ik deel per gerecht waarom deze voeding goed voor je is en hoe dat lichamelijk werkt. Ik kijk er naar uit om je te zien! :)

WIL JE MEEDOEN? VOLG DAN DEZE STAPPEN:

 1. Bestel je ticket.

 2. Stuur volgverzoek naar @kokenmetfoodyourthought; je wordt alleen toegelaten na bewijs van ticket.

 3. Ontvang 5 dagen lang recepten, inspiratie, tips en boordevol informatie die je een maand lang kunt terugkijken :) 
Earlier Event: November 20
Training 'Eetgedrag is gewoontegedrag'
Later Event: February 21
Thema avond/college: Darmen & Hersenen