Back to All Events

Dinsdag 20 Maart 2018: de 'Gelukkige Millenials'

Jongvolwassenen van tegenwoordig, millennials, zijn een veelbesproken doelgroep. Er wordt gesteld dat wij een groot risico hebben op stress, burnout en faalangst. Waarom? Wij kunnen niet voldoen aan de hoge verwachtingen die wij onszelf opleggen. En niet te vergeten, de verwachting van onze omgeving (althans, wat we denken dat er van ons verwacht wordt). Wij stellen onszelf teleur. Of dit waar is of niet laten we in het midden, maar het is altijd een goed voornemen om wat beter voor onszelf te zorgen. Wees zorgzaam, neem meer rust en accepteer dat je leert door vallen en opstaan.

Tijdens het evenement Gelukkige Millennials gaan we aan de slag met onze mindset. Wat hebben voeding en beweging met gelukkig zijn te maken? Hoe kunnen we ons meer focussen op persoonlijke groei en de onrealistische verwachting loslaten dat wij al op ons best moeten presteren? Kom erachter hoe jij kunt stoppen met streven naar geluk en kunt starten met gelukkig zijn! 

Gedurende de avond staan jou inspirerende workshops te wachten, handige tips en een leuk netwerk mede-millennials. En dat allemaal voor slechts 5 euro entree! Inclusief thee/koffie & hapjes. Gun jezelf een leuk, gezellig en inspirerend avondje uit en geef je snel op via info@talentcollege.nl, want vol is vol.