Training: 'Verander je eetgedrag'
Apr
23
10:00 AM10:00

Training: 'Verander je eetgedrag'

TRAINING 'Verander je eetgedrag'

Ervaar jij weleens momenten waarin je het lastig vindt om de verleiding te weerstaan? Of grijp je in een emotionele bui vaak naar die veel te zoete chocola of zakken chips? Of ervaar je het juist als lastig wanneer je omgeving (vervelende) opmerkingen maakt over je nieuwe eetgedrag?

View Event →
Training 'Eetgedrag is gewoontegedrag'
Nov
20
9:30 AM09:30

Training 'Eetgedrag is gewoontegedrag'

Eetgedrag is gewoontegedrag en dat is ook precies de reden dat de kans op terugvallen in oude eetgewoontes en verleidingen erg groot is. Tijdens deze training maken we inzichtelijk welke belemmerende factoren (obstakels) invloed hebben op het veranderen van een voedingspatroon. Ook worden handvatten aangereikt hoe daarmee kan worden omgegaan. Op die manier wordt een verandering van het eetgedrag geen kwestie van 'volhouden' maar een avontuur.

View Event →
Spreken op LEEF Event
Sep
29
to Sep 30

Spreken op LEEF Event

Spreken op het LEEF Event

Lichamelijke schade herstellen door middel van voeding. Nadat haar vader in 2008 MS kreeg, werd dit de filosofie van toegepast psycholoog, voedingscoach en blogster Rachel Hibma. Haar motto voor LEEF: mensen inzicht geven in hoe een blijvend gezond voedingspatroon de gezondheid optimaal bevordert.

Rachel haar droom is om uiteindelijk zoveel mogelijk jongvolwassenen te inspireren gezond te eten zodat de stijging van ziekteverschijnselen kan dalen. Dit is de reden waarom ze haar blog Food Your Thought heeft opgericht. Rachel geeft naast lezingen ook trainingen, workshops en persoonlijke coaching.

Tijdens LEEF geeft Rachel, op zowel zaterdag als zondag een informatieve lezing over waarom voeding zo’n belangrijke rol kan spelen in het herstellen en behouden van je gezondheid, hoe je dit blijvend kunt toepassen en wat daarvoor nodig is.

Tijden:
Zaterdag | 14.00 – 14.30 uur
Zondag | 14.45 – 15.15 uur

De lezing van Rachel bijwonen? Tickets voor LEEF zijn hier te bestellen.

View Event →
Dinsdag 20 Maart 2018: de 'Gelukkige Millenials'
Mar
20
6:30 PM18:30

Dinsdag 20 Maart 2018: de 'Gelukkige Millenials'

Jongvolwassenen van tegenwoordig, millennials, zijn een veelbesproken doelgroep. Er wordt gesteld dat wij een groot risico hebben op stress, burnout en faalangst. Waarom? Wij kunnen niet voldoen aan de hoge verwachtingen die wij onszelf opleggen. En niet te vergeten, de verwachting van onze omgeving (althans, wat we denken dat er van ons verwacht wordt). Wij stellen onszelf teleur. Of dit waar is of niet laten we in het midden, maar het is altijd een goed voornemen om wat beter voor onszelf te zorgen. Wees zorgzaam, neem meer rust en accepteer dat je leert door vallen en opstaan.

View Event →